úvod rozpis soutěže týmy hráči pravidla kontakt vybrat sezónu:  
Amatérský hokej, ZS Nový Jičín
sezóna 2024 / 2025

PLAY-OFF 2016

04.03.2016 - Kubičík Zbyněk

Play - off Ligy amatérského hokeje se zúčastní 8 týmů, kdy všech 6 týmů nadstavby 1 - 6 je nasazeno dle konečného pořadí do čtvrtfinále, zbývající 2 místa zaujmou nejlepší 2 týmy z nadstavby 7 - 11, přičemž jejich nasazení bude na pozice 7 a 8. Všechny série čtvrtfinále a semifinále jsou hrány na 2 vítězné utkání. Všechny utkání play - off musejí poznat vítěze a tím pádem bude při remíze následovat prodloužení na 5 minut, které končí vstřelením branky. Pokud ...

Play - off Ligy amatérského hokeje se zúčastní 8 týmů, kdy všech 6 týmů nadstavby 1 - 6 je nasazeno dle konečného pořadí do čtvrtfinále, zbývající 2 místa zaujmou nejlepší 2 týmy z nadstavby 7 - 11, přičemž jejich nasazení bude na pozice 7 a 8. Všechny série čtvrtfinále a semifinále jsou hrány na 2 vítězné utkání. Všechny utkání play - off musejí poznat vítěze a tím pádem bude při remíze následovat prodloužení na 5 minut, které končí vstřelením branky. Pokud se v prodloužení nerozhodne, budou následovat samostatné nájezdy stejně jako v základní části v sérii po třech, poté případně s obráceným pořadím do rozhodnutí. Novinkou je finále a utkání o 3. místo bude odehráno na jedno rozhodující utkání v čase 3 x 20 minut, v případě nerozhodného stavu bude odehráno prodloužení, které musí poznat vítěze. 

Nasazení týmů pro každé kolo play-off bude vycházet z konečné tabulky po základní části. V případě, že některé z utkání skončí kontumačně z důvodu nedostavení se k utkání, je tým z play - off vyřazen. Všechny termíny jsou závazné a neměnné. 

Pro start v play - off musí hráč nebo brankář mít odehráno 6 utkání za svůj kmenový tým. V případě, že tým vyhrál utkání kontumačně, je limit snížen o 1 utkání. Pro utkání play - off budou na zápis o utkání zapsáni pouze hráči vyhovující pravidlům play - off (žádný ručně zapsaný hráč nemá právo startu v utkání). Hráči musí v případě konfrontace předložit občanský průkaz ke kontrole totožnosti, v opačném případě v případě nepředložení je start hráče neoprávněný. 

Termíny všech utkání sledujte v sekci LAH play - off výsledky.

vytvořeno ZK